Valikko

Tammelan seurakunta

Hakee kesäksi 2017 hautausmaalle kausityöntekijöitä 4 – 6 kuukauden mittaisiin työsuhteisiin ja vähintään 16 vuotta täyttäneitä kesätyöntekijöitä 1 – 2 kuukauden työsuhteisiin koulujen kesälomien ajaksi.

Työtehtäviin kuuluvat erilaiset hauta- ja puistoalueiden hoito- ja kunnossapitotyöt hautausmaalla ja seurakunnan kiinteistöjen viheralueilla. Työtehtävät edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä työskennellä erilaisissa sääolosuhteissa. Alan koulutus ja aikaisempi kokemus viheralueiden kunnossapitotöistä katsotaan eduksi.

Lisäksi seurakunta hakee osa-aikaista (30 h/vko) kirkon valvojaa/opasta ajalle 12.6.–11.8.2017. Hakijan tulee olla 16 vuotta täyttänyt.

Lomakkeen hautausmaan kausi-/kesätyöntekijäksi tai kirkon valvojan/oppaan tehtäviin voi tulostaa alla olevista linkeistä. Hakulomakkeita saa myös kirkkoherranvirastosta.

Hakuaika päättyy 17.3.2017 klo 15.00. Hakemukset tulee toimittaa kirkkoherranvirastoon osoitteeseen Tammelantie 29, 31300 TAMMELA tai lähettää sähköpostiosoitteeseen jukka.giren@evl.fi.

Lisätietoja antaa talouspäällikkö Jukka Girén, puh. 040 804 9530 tai sähköposti jukka.giren@evl.fi.

Alla olevista linkeistä pääset hakukaavakkeisiin:

Hakemuskaavake hautausmaan tehtäviin

Hakemuskaavake kirkonvalvojan tehtäviin