Valikko

Tervetuloa Tammelan seurakuntaan!

Tervetuloa kotisivuillemme. Täältä löydät yhteystietomme ja tietoa ajankohtaisista tapahtumista seurakunnassa. Olemme myös facebookissa. Käy tutustumassa ja seuraamassa mitä uutta on tulossa!

Tammelan kirkossa on messu sunnuntaisin klo 10. Torron kappelissa on toimintaa muun muassa juhlapyhien aikaan.

Olemme mukana myös Suurella sydämellä -vapaaehtoistyön torissa. Käy katsomassa, löytyisikö sinulle sopiva tehtävä: www.vapaaehtoistyo.fi/tammela.

Tervetuloa!

Aamurukoushetket Tammelan kirkon sakastissa

Torstaina 5.10. klo 8.30 alkavat jälleen aamurukoushetket jatkuen joka toinen torstai. Rukoillaan yhdessä seurakunnalle jätettyjen rukousaiheiden ja yhteisten asioiden puolesta. Jos olet kiinnostunut yhteisestä rukouksesta, tule mukaan. Käynti sakastin ovesta. Lisätietoja: Seppo Kujala 044-059 2690 tai Juha Koivulahti 040-804 9534.

Armoa 2017! Reformaation juhlavuoden luennot:

ke 27.9 klo 18 ”Onko uskonpuhdistuksen ’parasta ennen’ -päivämäärä mennyt jo ohi?” Pastori Ilkka Rytilahti SEKL ja kirkkoherra Juha Koivulahti. Seurakuntakoti.

ke 4.10. klo 18 ”Millainen uskonpuhdistus on tarpeen tänään?” Pastori Ilkka Rytilahti SEKL ja kirkkoherra Juha Koivulahti. Seurakuntakoti.