Valikko

Diakonia

”Älä anna köyhyyttä, älä rikkauttakaan. Anna ruokaa sen verran kuin tarvitsen.” Sananlaskut 30:8

Diakoniatyö on ihmisten kohtaamista ja rinnalla kulkemista niin arjessa kuin juhlassakin. Diakoniatyöntekijät kohtaavat ihmisiä vastaanotoilla, kotikäynneillä ja laitoksissa. Eri elämäntilanteissa oleville järjestetään kerho-, virkistys-, retki- ja leiritoimintaa sekä juhlia ja kirkkopyhiä.

Diakoniatoimiston vastaanottoajat:

Diakonissan päivystys:
ma klo 10-11

Avustukset

Syntymäpäivämuistamiset:

80-, 85-, 90- ja yli 90 -vuotiaiden syntymäpäiviä viettävämme 2 kertaa vuodessa. Alkuvuonna 1.1. – 30.6 syntyneet juhlivat seurakuntakodilla maaliskuussa ja 1.7. – 31.12 syntyneet lokakuussa. Kutsu lähetetään henkilökohtaisesti.

Kutsusta (puh. 040 8049 550) vuorossa oleva pappi tai diakonissa tulee onnittelukäynnille kotiin tai juhlapaikalle.

75-vuotiaita muistetaan onnittelukirjeellä.
70-vuotiaiden yhteinen syntymäpäiväjuhla.