Valikko

Nuoret

Seuraa srk:n nuorisotyön nettisivuja ja klikkaa tykkääjäksi Facebookissa Tammelan srk:n sivua, niin saat aina ajankohtaiset päivitykset suoraan omaan profiiliisi.

Nuorisotyönohjaaja Nina Heikkilä nina.k.heikkila@evl.fi, p. 050 3312 376

Seuraa meitä nyt myös Istagramissa: Tammelanenkelit

Kysy rohkeasti lisää!

Nuorisotyö rohkaisee nuoria kohtaamaan Jumalaa, toisiaan ja jakamaan kokemuksia omasta ainutlaatuisuudestaan. Nuorille halutaan tarjota mahdollisuus keskusteluun ja hiljentymiseen, osallistumiseen ja olemiseen.

Nuorisotoiminta halutaan rakentaa monipuoliseksi ja mielenkiintoiseksi. Sen takia kaikki omat ja uudet ideat ovat aina tervetulleita. Nuorisotyön päämaja sijaitsee seurakuntakodin nuortentiloissa Lataamolla jossa järjestetään nuortenilta kerran viikossa. Illan aika on mahdollisuus nautiskella pientä huikopalaa.

Lisäksi nuorille järjestetään ympäri vuoden erilaisia matkoja ja leirejä. Vuoden aikana piipahdamme mm. Maata Näkyvissä – festareilla. Myös muihin kiinnostaviin kohteisiin matkustetaan, omia toiveita voi aina esittää.

Nuorisotyö tarjoaa nuorille myös hyödyllistä koulutusta. Tunnetuin on rippikoulun käyneille järjestettävä ISOSKOULUTUS, joka mahdollistaa osallistumisen isosena rippikouluihin. KERHONOHJAAJA -KOULUTUS järjestetään syksyisin leirimuotoisena (1 vkl). Koulutuksen käytyään nuorella on mahdollisuus ohjata varhaisnuorille erilaisia kerhoja.

Seurakunnan isos- ja kerhonohjaaja koulutukset ovat arvostettuja ja niistä saa todistuksen joista voi olla arvaamatonta hyötyä tulevaisuudessa.

Heittäydy rohkeasti mukaan hulppean mukavaan menoon! =)

Ota yhteyttä!

Nina Heikkilä