Valikko

Tästä linkistä pääset ilmoittautumaan 1 – 2 lk. SYYSLEIRILLE

Tästä linkistä pääset ilmoittautumaan 3-6 lk. SYYSLEIRILLE

KERHOJA

Tästä linkistä pääset ilmoittautumaan kokkikerhoon

Sählykerhoon voit ilmoittautua suoraan kerhossa kerhonohjaajalle.

Kitarakerhoon voit ilmoittautua suoraan kerhossa ohjaajalle.

KAIKKI KERHOT OVAT ILMAISIA.

KERHOJA EI OLE SYYSLOMAVIIKOLLA 16. – 22.10.

TAPAHTUMIA

DONKKIS – toimintaillat 1 – 6 lk. klo 18 – 20 seurakuntakodilla

ke 25.10.

ma 6.11.

Tästä linkistä pääset ilmoittautumaan KYMPPISYNTTÄREILLE

Varhaisnuoria ovat 1 – 7 luokkalaiset tytöt ja pojat. Toimintamme on monipuolista ja erityisesti leirit Kaitalammin leirikeskuksessa ovat suosittuja. Niitä järjestetään koulujen loma-aikana. Muuta toimintaamme ovat kerhot, päivänavaukset, seiskaleiripäivät, kymppisynttärit, sekä muut tapahtumat. Monipuolisella toiminnalla tarjoamme yhteyden tuttuun ja turvalliseen Tammelan seurakuntaan. Kristillinen arvopohja antaa hyvät eväät pohtia uskomme perusasioita ja kasvaa kohti vastuullista aikuisuutta.

Toiminnasta saat tietoa koulujen kautta jaettavasta tiedotteesta, näiltä nettisivuilta tai soittamalla Pasille.

Olen perustanut sähköpostilistan jonka kautta tiedotan vanhempia tytöille ja pojille sekä heidän vanhemmilleen suunnatusta toiminnasta. Jos haluat liittyä sähköpostilistaan, lähetä sähköpostia osoitteeseen pasi.simola@evl.fi

Listalta pääsee heti pois, kun ilmoittaa asiasta samaan osoitteeseen, eikä sähköpostiosoitetta luovuteta muille.
Kysy rohkeasti lisää:)

Pasi Simola