Aamurukoushetkiä joka toinen torstai kirkossa

Kirkossa kokoontuu joka toinen torstaiaamu klo 9 pieni rukoilijoiden joukko. Rukoushetkessä muistetaan erityisesti kotiseurakuntamme asioita ja rukoillaan kaikkien tammelalaisten puolesta. Jokainen mukana oleva voi kertoa myös omia rukousaiheita, joiden puolesta aamussa rukoillaan. Rukoushetkessä ei kenenkään ole pakko esim. rukoilla ääneen. Hiljainen rukous kuullaan siinä, missä ääneenkin lausuttu.

Jos Sinulla on joku asia, jonka puolesta toivot seurakunnan rukoilevan, voit kertoa ne noissa aamuhetkissä. Rukousaiheita voit myös lähettää sähköpostilla aamurukoushetkien vetäjälle Kujalan Sepolle: seppojkujala@gmail.com.

Kaikki aamurukouksissa muistetut aiheet käsitellään luottamuksellisesti. Jos haluat rukoilla yhdessä toisten kanssa, tule Sinäkin rohkeasti mukaan.

Rukoushetket ovat 24.9., 8.10., 22.10., 5.11., 19.11.., 3.12. ja 17.12.

Vanhassa aforismissa ovat sanat: ”Rukous on suurin, mutta vähiten käytetty voima maailmassa.” – Siksi kannattaa rukoilla. Aina.”