Tammelan seurakunta hakee kesäksi 2020 hautausmaalle kausityöntekijöitä 4 – 6 kuukauden mittaisiin työsuhteisiin ja vähintään 16 vuotta täyttäneitä kesätyöntekijöitä 1 – 2 kuukauden työsuhteisiin koulujen kesälomien ajaksi.
Työtehtäviin kuuluvat erilaiset hauta- ja puistoalueiden hoito- ja kunnossapitotyöt hautausmaalla ja seurakunnan kiinteistöjen viheralueilla. Työtehtävät edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa ja kykyä työskennellä erilaisissa sääolosuhteissa. Alan koulutus ja aikaisempi kokemus viheralueiden kunnossapitotöistä katsotaan eduksi.
Lisäksi seurakunta hakee osa-aikaista (30 h/vko) kirkon valvojaa/opasta ajalle 8.6.–7.8.2020. Hakijan tulee olla 16 vuotta täyttänyt.
Lomakkeen hautausmaan kausi-/kesätyöntekijäksi ja kirkon valvojan/oppaan tehtäviin voi tulostaa alla olevista linkeistä. Hakulomakkeita saa myös seurakuntatoimistosta.
Hakuaika päättyy 27.3.2020 klo 15.00. Hakemukset tulee toimittaa seurakuntatoimistoon osoitteeseen Tammelantie 29, 31300 TAMMELA tai lähettää sähköpostiosoitteeseen jukka.giren@evl.fi.
Lisätietoja antaa talouspäällikkö Jukka Girén, puh. 040 804 9530 tai sähköposti jukka.giren@evl.fi.

Hakemuskaavake kesätöihin 2020 hautausmaa

Hakemuskaavake kesätöihin 2020 kirkon opas