Raamatunlukuhaaste kaikille Tammelan kylille

Torron kappeli juhlii vuoden päästä 50-vuotista olemassaoloaan, jonka kunniaksi Torron kylältä heitetään haaste kaikille muille Tammelan kylille: Lukea Raamatun Uusi testamentti läpi vuodessa alkaen Johanneksen evankeliumista edeten Apostolien tekojen ja kirjeiden kautta Ut:n viimeiseen kirjaan Johanneksen Ilmestykseen. Jos kotona ei ole Raamattua, sellainen löytyy sähköisenä versiona internetistä tai saat kirjan Tammelan seurakunnasta kirkkoherran omistuksella. Haaste koskee kaikenikäisiä, kirkkoon kuuluvia ja kuulumattomia tammelalaisia. Kylien asukaslukuun suhteutetun kilpailun tulos julkistetaan Torron kappelin juhlan aikaan marraskuun alussa 2019. Haasteen suoritettuasi ilmoitat tästä ja mistä kylästä olet viimeistään viikkoa ennen juhlapäivää seurakuntatoimistoon (p. 040-804 9550 tai tammelan.seurakunta@evl.fi). Voittajakylän haasteen suorittaneille on luvassa palkinto kotiin kannettuna. Lähde mukaan lukutalkoisiin – oman kyläsi kunniankin puolesta!