Seurakunnassa tapahtuu

Jumalanpalvelukset

Apostolien päivä, sunnuntai 12.7, Jumalanpalvelus Saarnakivellä klo 13, Yrjö Niemi. Katja Korja, Antero Ylitalo, viulu, Joni Lukkala, harmonikka. Osoite, Kuurilantie, liikenteen ohjaus Kuurilantieltä, seuraa liikenteenohjaajien ohjeita.

Muuta

Tammelan kirkon kuvalla varustettuja virsikirjoja on myytävänä seurakunta- ja diakoniatoimistolla. Virsikirjan hinta on 25 euroa, joka maksetaan käteisellä.

Diakoniatoimiston puhelinajat ovat maanantaisin 9-12 ja torstaisin 15-18. Muina aikoina puheluihin vastataan mahdollisuuksien mukaan.

Kirkko on avoinna vierailijoille 12.8. asti keskiviikkoisin klo 15-18.

Palveleva puhelin vastaa numerossa 0400 22 11 80. Keskusteluapua luottamuksella, sinua kuunnellen, älä jää yksin.

Herra, meidän Jumalamme, kääntäköön sydämemme puoleensa, niin että me aina vaellamme hänen teitään. 1.Kun. 8:58

Uusi lauluvihko käytössä Saarnakivellä sunnuntaina

TERVETULOA SAARNAKIVELLE JUMALANPALVELUKSEEN SU 12.7. KLO 13
Laulamme siellä ensi kertaa upouusista lauluvihkoista. Laadin vihkon kevään aikana seurakunnan lukuisia ulkoilmajumalanpalveluksia varten. Vihkossa on virsien lisäksi hengellisiä lauluja eri vuosikymmeniltä painottuen kesä- ja luontoaiheisiin.
Monet vihkon virsistä ja lauluista ovat jo tulleet tutuiksi seurakunnan eri tilaisuuksissa ja toivelauluina keskiviikon lauluhetkissä, mutta joukossa on myös muutamia uudempia helmiä, kuten tammelalaisen sanoittajan Sirpa Sironen-Hännisen lauluja. Raikkaan ja oivaltavan kuvituksen on laatinut Tammelasta kotoisin oleva kuvataidekasvatuksen opiskelija Sara Teperi.
Lähdin alkuvuodesta innolla laatimaan tammelalaisten näköistä lauluvihkoa, jotta olisi kokonaisuus, jossa olisi runsaasti niitä kaikkein toivotuimpia hengellisiä, ja jotta joka tilaisuuteen ei tarvitsisi laatia erikseen käsiohjelmaa – näin säästyisi sekä paperia että työaikaa. Tämän työstön jälkeen on kuitenkin pakko tunnustaa, että urakka oli aika paljon suurempi kuin mitä osasin etukäteen kuvitella. Nostan isosti hattua painotuotteiden toimittajille ja taittajille, he tekevät paljon taitoa, kärsivällisyyttä ja aikaa vaativaa työtä. Toivottavasti tästä vihkosta on meille kaikille iloa vuosiksi eteenpäin jumalanpalvelusten ja yhteislaulun merkeissä.
Saarnakivellä jumalanpalveluksen toimittaa Yrjö Niemi. Kanssani musisoivat Antero Ylitalo, viulu sekä Joni Lukkala, harmonikka.
t. Katja

Kirkko avoinna vierailijoille

Kirkko on avoinna vierailijoille jumalanpalvelusten yhteydessä sekä lisäksi kesän ajan keskiviikkoisin klo 15-18. Keskiviikkoaukiolo alkaa 10.6.2020 ja päättyy 12.8.2020.