Taina Hintsanen Tammelan seurakunnan lapsityöntekijäksi

Tammelan seurakunnan kirkkoneuvosto valitsi 19.12. tammelalaisen Taina Hintsasen seurakunnan toiseen lapsityöntekijän virkaan. Hintsasella on kirkon virkaan pätevöittävä yhteisöpedagogin (AMK) tutkinto ja hän toimi aiemmin tänä vuonna yhdeksän kuukautta Tammelan seurakunnan määräaikaisena nuorisotyönohjaajana.

Seurakunnan kaksi lastenohjaajan tointa on muutettu vuoden 2019 aikana lapsityöntekijöiden viroiksi, joista toista hoitaa tehtävässä pitkään toiminut Annemari Sipilä. Tehtävässä, johon Hintsanen valittiin, on tarkoitus suuntautua etupäässä tavoittavaan lapsi- ja perhetyöhön mahdollisuuksien mukaan Tammelan kylillä. Lisäksi virka sisältää yhteensä maksimissaan 40 prosenttia varhaisnuorisotyötä sekä osallistumista nuorisotyön leiritoimintaan ja rippikoulutyöhön.