Kirkkovaellus

la 16.7. klo 8.00 – 16.00

Porras

Kirkkovaellus lauantaina 16.7.2022 Tammelan seurakunta järjestää yhteistyössä Forssan Matkatoimiston kanssa Pyhän Mikaelin kirkkovaelluksen.

Kirkkovaellus lauantaina 16.7.2022

Vaelluksella liitytään vanhaan kristilliseen pyhiinvaellusperinteeseen. Matkaa ryydittävät yhdessäolo, kaunis luonto, virrenveisuu ja paikkakunta-asiantuntijan Seppo Kujalan lyhyet kuvaukset vaelluksen varrella olevista historiallisista kohteista. Kirkkovaellus on tarkoitettu kaikille aiheesta kiinnostuneille. Edellytyksenä on maastossa kulkemista ja rasitusta kestävä terveydentila ja liikuntakyky. Matkan pituus Portaasta Tammelan kirkolle on n. 12 km.

Lisää tietoa vaelluksesta, ilmoittautumisesta ja osallistumismaksusta saat alla olevasta linkistä

Pyhän Mikaelin kirkkovaellus Linkki avautuu uudessa välilehdessä