Diakonia

”Älä anna köyhyyttä, älä rikkauttakaan. Anna ruokaa sen verran kuin tarvitsen.” Sananlaskut 30:8

Diakoniatyö on ihmisten kohtaamista ja rinnalla kulkemista niin arjessa kuin juhlassakin. Diakoniatyöntekijät kohtaavat ihmisiä vastaanotoilla, kotikäynneillä ja laitoksissa. Eri elämäntilanteissa oleville järjestetään kerho-, virkistys-, retki- ja leiritoimintaa sekä juhlia ja kirkkopyhiä.

Diakonin vastanotto ajanvarauksella.

Avustukset

Diakonia-avustusta haetaan kirkkoherranvirastosta saatavalla lomakkeella. Täytä ja palauta lomake Tammelantie 29, 31300 Tammela tai tuo kirkkoherranvirastoon tai ulko-oven vieressä olevaan lukolliseen postilaatikkoon. Avustusasioissa ota yhteyttä 040 8049 533/Sari

Diakonia-avustusta hakiessa liitä mukaan tulo- ja menotositteet, viimeisin toimeentulopäätös sosiaalitoimistosta ja erääntyneet laskut (kopiot) ja tiedot mahdollisista veloista. Diakoniatyöntekijä päättää yhdessä työryhmän kanssa annettavista avustuksista. Suuremmat avustusanomukset käsitellään diakonian vastuuryhmässä. Päätöksestä ilmoitetaan tekstiviestillä

Avustusasioissa tehdään yhteistyötä sosiaalitoimen, velkaneuvojan ja muiden auttavien tahojen kanssa, jos asiakkaalta on kirjallinen lupa.

Syntymäpäivämuistamiset

80-, 85-, 90- ja yli 90 -vuotiaiden syntymäpäiviä viettävämme 2 kertaa vuodessa. Alkuvuonna 1.1. – 30.6 syntyneet juhlivat seurakuntakodilla maalis-huhtikuussa ja 1.7. – 31.12 syntyneet lokakuussa. Kutsu lähetetään henkilökohtaisesti.

Kutsusta (puh. 040 8049 550) vuorossa oleva pappi tai diakoni tulee onnittelukäynnille kotiin tai juhlapaikalle.

75-vuotiaita muistetaan onnittelukirjeellä.
70-vuotiaiden yhteinen syntymäpäiväjuhla.

Sari Tenhami

sari.tenhami@evl.fi

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.