Diakonia

”Älä anna köyhyyttä, älä rikkauttakaan. Anna ruokaa sen verran kuin tarvitsen.” Sananlaskut 30:8

Diakoniatyö on ihmisten kohtaamista ja rinnalla kulkemista niin arjessa kuin juhlassakin. Diakoniatyöntekijät kohtaavat ihmisiä vastaanotoilla, kotikäynneillä ja laitoksissa. Eri elämäntilanteissa oleville järjestetään kerho-, virkistys-, retki- ja leiritoimintaa sekä juhlia ja kirkkopyhiä.

Diakoniatoimiston vastaanottoajat

Diakonissan päivystys
ma klo 10-11

Avustukset

Diakonia-avustusta haetaan kirkkoherranvirastosta saatavalla lomakkeella. Täytä ja palauta lomake Tammelantie 29, 31300 Tammela tai tuo kirkkoherranvirastoon tai ulko-oven vieressä olevaan lukolliseen postilaatikkoon. Avustusasioissa ota yhteyttä 040 8049 533/Irene

Diakonia-avustusta hakiessa liitä mukaan tulo- ja menotositteet, viimeisin toimeentulopäätös sosiaalitoimistosta ja erääntyneet laskut (kopiot) ja tiedot mahdollisista veloista. Diakoniatyöntekijä päättää yhdessä työryhmän kanssa annettavista avustuksista. Suuremmat avustusanomukset käsitellään diakoniajohtokunnassa. Johtokunta kokoontuu 2-4 kertaa vuodessa. Päätöksestä ilmoitetaan tekstiviestillä

Avustusasioissa tehdään yhteistyötä sosiaalitoimen, velkaneuvojan ja muiden auttavien tahojen kanssa, jos asiakkaalta on kirjallinen lupa.

Syntymäpäivämuistamiset

80-, 85-, 90- ja yli 90 -vuotiaiden syntymäpäiviä viettävämme 2 kertaa vuodessa. Alkuvuonna 1.1. – 30.6 syntyneet juhlivat seurakuntakodilla maaliskuussa ja 1.7. – 31.12 syntyneet lokakuussa. Kutsu lähetetään henkilökohtaisesti.

Kutsusta (puh. 040 8049 550) vuorossa oleva pappi tai diakonissa tulee onnittelukäynnille kotiin tai juhlapaikalle.

75-vuotiaita muistetaan onnittelukirjeellä.
70-vuotiaiden yhteinen syntymäpäiväjuhla.

Irene Alhanen

Diakonissa

irene.alhanen@evl.fi

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.