Lapset

PÄIVÄKERHO – leikin lumoa ja hiljaisuutta

Päiväkerho on lapsen kasvupaikka, jossa toimitaan kumppanuudessa lapsen kodin kanssa. Lapsesta välittäminen, lapsuuden ilon kokemukset ja lapsen hengellisen herkkyyden vaaliminen ovat päiväkerhon ydintä. Päiväkerho rakentaa lapsen kokemusta seurakunnasta, jossa hän tulee kohdatuksi kokonaisvaltaisesti ikäkaudelleen merkityksellä tavalla.

Päiväkerholaiset ovat 2-5-vuotiaita. Kysy mahdollisia vapaita kerhopaikkoja Annemarilta. Katso ohjeet alta tai soita puh 050-3833391

Kerhotoiminta on maksutonta.

Lisätietoja päiväkerhosta
Päiväkerho on leikkimistä. Kerhopäivällä on rytminsä, joka hahmottuu lapselle kokemuksellisesti leikkimisenä, käden taitoina, liikkumisena, eväiden naposteluna, satu- ja lukuhetkenä, sekä laulamisena. Kynttilätuokiossa lapsi saa hiljentyä , kuulla Raamatun kertomuksia, tutustua kirkkovuoden juhlapyhiin ja kokea Taivaan Isän läheisyyden.

Lapsen päiväkerho on oma turvallinen paikka, jossa tapaa samanikäisiä kavereita tutun aikuisen seurassa.

Lisätietoa voit kysellä lastenohjaajilta

Tulosta ja täytä hakukaavake

Päiväkerhonhakukaavake.doc
Päiväkerhonhakukaavake.pdf

Lomake palautetaan osoitteeseen

Tammelan seurakunta
Lapsityö
Tammelantie 29
31300 TAMMELA

annemari.sipila@evl.fi  puh. 050-3833391

PERHEKERHO – arjen iloja

Perhekerho on seurakuntamme kerhotoimintaa, joka on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille yhdessä aikuisen kanssa.

Kerho tarjoaa mukavaa yhdessäoloa, virikkeitä ja mahdollisuuden kokea Taivaan Isän läheisyyttä. Pienten lasten vanhemmille on merkityksellistä saada tavata muita samassa elämän tilanteessa olevia vanhempia.

Lisätietoja perhekerhosta

Perhekerho on yhteinen aikuisille (äideille, isille, isovanhemmille eli kaikille lapsia hoitaville) ja lapsille (ei ikärajaa).

Perhekerho sisältää yhteisen kynttilätuokion, leikkiä, laulua, loruja, satuja, askartelua, retkiä, ulkoilua ja yhdessä olemista ja jakamista kahvikupin äärellä.

Perhekerhoissa vapaaehtoinen kahviraha, muuten toiminta on maksutonta.

Perhekerhomme kokoontuu pappilassa keskiviikkoisin (Tammelantie 33)
AAMU-PERHEKERHO klo 9.30-11.00, jonka jälkeen klo 11.00 mahdollisuus osallistua arkilounaalle seurakuntakodilla (4€ aikuinen, lapset ilmaiseksi).
ILTA-PERHEKERHO klo 17.00-18.30.
Molemmissa kerhoissa on sama ohjelma, joten voit valita itsellesi sopivan kerhoajan.

Tervetuloa

PERHETYÖ – yhteistä aikaa

Perhetyö on arkea piristävää, voimavaroja vahvistavaa sekä perheenjäseniä yhdistävää monipuolista toimintaa, joka tukee perheiden yhteyttä kotiseurakuntaan. Erilaiset tapahtumat ja tilaisuudet antavat mahdollisuuden koko perheen mukavaan yhdessäoloon.

Seurakuntamme lähestyy lapsia ja perheitä heidän omissa tilanteissaan ja elämäntodellisuudessaan niillä toimintatavoilla, jotka ovat perheille ajankohtaisia.

Kohtaamme perheitä ja toimimme kumppanuudessa kotien kanssa – lasten hyväksi.

Lapsityössä teemme yhteistyötä Tammelan kunnan ja MLL:n kanssa.

Lapsityössä tapahtuu

PERHEIDEN JOULUPUURO sunnuntaina 1.12 klo 13.00 srk-kodilla

Ilmoittautuminen / allergiat viimeistään perjantaina 22.11 puh. 050 3833391

PÄIVÄKERHOT (2-5 V) KOKOONTUVAT 1-2 KERTAA VIIKOSSA, TOIMINTA ON MAKSUTONTA.

Kysy mahdollisesti vapaita kerhopaikkoja Annemarilta.

Ilmoittautuminen ANNEMARI SIPILÄ  annemari.sipila@evl.fi     puh. 050-3833391

Perhekerho alle kouluikäisille ja heidän vanhemmilleen Pappilassa keskiviikkoisin.
9.30-11.00 sekä 17.00-18.30.

TERVETULOA