Nuoret

Seuraa srk:n nuorisotyön nettisivuja ja klikkaa tykkääjäksi Facebookissa Tammelan srk:n sivua, niin saat aina ajankohtaiset päivitykset suoraan omaan profiiliisi.

Seuraa meitä nyt myös Istagramissa: Tammelanenkelit

Nuorisotyö rohkaisee nuoria kohtaamaan Jumalaa, toisiaan ja jakamaan kokemuksia omasta ainutlaatuisuudestaan. Nuorille halutaan tarjota mahdollisuus keskusteluun ja hiljentymiseen, osallistumiseen ja olemiseen.

Nuorisotoiminta pyritään rakentamaan monipuoliseksi ja mielenkiintoiseksi. Sen takia kaikki omat ja uudet ideat ovat aina tervetulleita. Nuorisotyön päämaja sijaitsee seurakuntakodin nuortentiloissa Lataamolla, jossa järjestetään nuortenilta kerran viikossa. Illan aikana on mahdollisuus nautiskella pientä huikopalaa.

Lisäksi nuorille järjestetään ympäri vuoden erilaisia matkoja ja leirejä. Vuoden aikana piipahdamme mm. Maata Näkyvissä – festareilla. Myös muihin kiinnostaviin kohteisiin matkustetaan, omia toiveita voi aina esittää.

Nuorisotyö tarjoaa nuorille myös hyödyllistä koulutusta. Tunnetuin on rippikoulun käyneille järjestettävä ISOSKOULUTUS, joka mahdollistaa osallistumisen isosena rippikouluihin ja alakouluikäisten leireille.

Jos haluat ohjata varhaisnuorille erilaisia kerhoja, KERHONOHJAAJA -KOULUTUKSEN käymällä se on mahdollista. Kerhonohjaajaksi ryhtyminen ei vaadi rippikoulun suorittamista, vaan sen voi aloittaa esim. seiskaluokalla. Riittää kun on avoin ja reipas mieli.

Seurakunnan isos- ja kerhonohjaaja koulutukset ovat arvostettuja ja niistä saa todistuksen joista voi olla arvaamatonta hyötyä tulevaisuudessa.

Heittäydy rohkeasti mukaan hulppean mukavaan menoon! =)

Pasi Simola

pasi.simola@evl.fi