Nuoret

Seuraa srk:n nuorisotyön nettisivuja ja klikkaa tykkääjäksi Facebookissa Tammelan srk:n sivua, niin saat aina ajankohtaiset päivitykset suoraan omaan profiiliisi.

Nuorisotyönohjaaja Pasi Simola, pasi.simola@evl.fi

Seuraa meitä nyt myös Istagramissa: Tammelanenkelit

Kysy rohkeasti lisää!

Nuorisotyö rohkaisee nuoria kohtaamaan Jumalaa, toisiaan ja jakamaan kokemuksia omasta ainutlaatuisuudestaan. Nuorille halutaan tarjota mahdollisuus keskusteluun ja hiljentymiseen, osallistumiseen ja olemiseen.

Nuorisotoiminta halutaan rakentaa monipuoliseksi ja mielenkiintoiseksi. Sen takia kaikki omat ja uudet ideat ovat aina tervetulleita. Nuorisotyön päämaja sijaitsee seurakuntakodin nuortentiloissa Lataamolla jossa järjestetään nuortenilta kerran viikossa. Illan aika on mahdollisuus nautiskella pientä huikopalaa.

Lisäksi nuorille järjestetään ympäri vuoden erilaisia matkoja ja leirejä. Vuoden aikana piipahdamme mm. Maata Näkyvissä – festareilla. Myös muihin kiinnostaviin kohteisiin matkustetaan, omia toiveita voi aina esittää.

Nuorisotyö tarjoaa nuorille myös hyödyllistä koulutusta. Tunnetuin on rippikoulun käyneille järjestettävä ISOSKOULUTUS, joka mahdollistaa osallistumisen isosena rippikouluihin. KERHONOHJAAJA -KOULUTUS. Koulutuksen käytyään nuorella on mahdollisuus ohjata varhaisnuorille erilaisia kerhoja.

Seurakunnan isos- ja kerhonohjaaja koulutukset ovat arvostettuja ja niistä saa todistuksen joista voi olla arvaamatonta hyötyä tulevaisuudessa.

Heittäydy rohkeasti mukaan hulppean mukavaan menoon! =)

Timo Leinonen

Kappalainen

timo.leinonen@evl.fi

Isoskoulutus 2018-2019

On tullut aika ilmoittautua isoskoulutukseen tästä linkistä pääset sen tekemään. Alla isoskoulutuksen aikataulut:

Isoskoulutus päivämäärät:

• Isoskoulutus viikonloppu I: 8.-9.9.2018 Kaitalammilla.
  • Rovastikunnallinen isostapahtuma : 6.10.2018
  • IK Viikonloppu II: 26.-28.10.2018. Kaitalammilla
  • Isospäivä Kirkossa ja Lataamolla 25.11.2018 klo 10-15
  • Isospäivä Kirkossa ja Lataamolla 13.1.2019 Klo 10-15
  • Valtakunnallinen isosseikkailu: 9.2.2019 Klo 9-18 Loimaalla
  • IK viikonloppu III: 15.-17.3.2019 Kaitalammilla
  • Isosten siunaaminen 17.3.2019 Kaitalammilla klo 14

Nuorten tapahtumia

Nuorten lautapelikerho Lataamolla Keskiviikkoisin klo 15.15-17.00 (5.9.-25.11.2018 paitsi ei 17.10.)

Nuorten illat Lataamolla Perjantaisin klo 19-21. (2.-30.11.2018)

Taikuri Miika Korkatti nuorten illassa 2.9. klo 19-21. Lataamolla.

Maata näkyvissä-festarit Turussa 17.11. Ilmoittautuminen reissuun tästä.

Tästä pääset ilmoittautumaan Maata näkyvissä festaripäivään

Tammelan Gospel Rocks Winter 30.11. Klo 19-21. Kirkossa. Keikka on kaikille avoin. Ohjelmasta/musiikista vastaa Save.

Isostoimintaa noin kerran kuukaudessa kysy lisää Nuorisotyönohjaajilta.

Siunasta päivääsi

Nina Heikkilä