Koronatiedote 30.9. saakka

Seurakuntalaiset voivat osallistua jumalanpalveluksiin kirkossa turvavälit huomioon ottaen. Ehtoollinen vietetään viikkomessun kaavan mukaisesti. Saarnat julkaistaan edelleenkin Facebookissa.

Kirkossa voidaan järjestää kasteita ja vihkimisiä. Suositeltavaa on, että kasteet järjestetään etupäässä kirkossa tai muissa seurakunnan tiloissa tai jossain muussa riittävän suurikokoisessa kokoontumistilassa (ei siis mielellään kodissa). Seurakunnan tilat ovat käytössä hautajaisten muistotilaisuuksia varten kokoontumislukumäärärajoitusten puitteissa. Pappien osallistumisesta muualla kuin seurakunnan tiloissa pidettäviin muistotilaisuuksiin on sovittava kunkin papin kanssa erikseen.

Suositeltavat enimmäishenkilömäärät seurakunnan tiloissa:

Kirkko: ei rajoitusta, mutta joka toinen penkkirivi on edelleen pois käytöstä

Seurakuntakoti: 40 henkilöä

Torron kappeli: 30 henkilöä

Pappila: 20 henkilöä

Edelleen muistutamme seurakuntalaisia maskin käytöstä ja turvaväleistä. Käsidesiä on saatavilla seurakunnan tiloissa.

Papit ovat tavoitettavissa keskusteluja ja sielunhoitoa varten: kirkkoherra Juha Koivulahti puh. 040 804 9534, kappalainen Timo Leinonen puh. 050 362 0895 ja seurakuntapastori Anne Koivula puh. 050 383 3386. Lisäksi Palvelevassa puhelimessa numerossa 0400 22 11 80 on tarjolla keskusteluapua luottamuksella.

Seurakuntatoimisto on auki ma, ke, to klo 9-13, ti suljettu. Voit olla yhteydessä myös puhelimitse p. 040 804 9550 tai sähköpostitse tammelan.seurakunta@evl.fi.

Seurakuntatoimiston poikkeuksellinen aukiolo

14.4.2021 11.09

Seurakuntatoimiston palvelut ovat käytettävissä toukokuun ajan seuraavasti: ma, ke, to, klo 9-13.00 ja ti suljettu! Toimistoa ei pidetä yleisesti auki, mutta voit hoitaa asian puhelimen välityksellä tai sopia asiointiajan edellä ilmoitettuina aikoina, tammelan.seurakunta@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä p. 040 804 9550.