Seurakunnassa meneillään strategiaprosessi

7.10.2021 14.46

Tammelan seurakunnan strategia 2022–2024

Meillä on Tammelan seurakunnassa meneillään luottamushenkilöiden ja työntekijöiden yhteistyönä strategian laatiminen vuosiksi 2022–2024. Prosessi käynnistyi loppukeväällä toimintaympäristöstä tehdyllä arviolla ja tulevaisuustyöskentelyllä, jossa hyödynsimme mm. kunnanjohtaja Kalle Larssonin tietämystä. Tarkoitus on, että kirkkovaltuusto hyväksyy strategian joulukuussa. Lisäksi myöhemmin keväällä tai ensi vuoden aikana valmistuvat ominaan henkilöstö- ja kiinteistöstrategiat.

Haluamme nyt osallistaa juuri sinua strategiaprosessiimme. Julkaisemme tässä strategian ensimmäisen version ja pyydämme, että voisit osaltasi kommentoida strategiaa, esittää mahdollisia muutoksia tai lisäyksiä siihen. Facebookissa voit tehdä tämän suoraan kommenttikenttään tai olemalla vaihtoehtoisesti puhelimitse tai sähköpostilla yhteydessä meihin strategian ohjausryhmän jäseniin. Sunnuntaina 24.10. klo 10 pidettävän messun jälkeen pidämme seurakuntakodilla kirkkokahvien yhteydessä kuulemistilaisuuden, johon olet myös tervetullut kuulemaan lisää strategiastamme ja kommentoimaan sitä.

Juha Koivulahti

juha.koivulahti@evl.fi

Maija-Stiina Rahkonen

Kirkkovaltuuston puheenjohtaja