Logo Tammelan seurakuntanuoret

Nuorille

Tervehdys! Olet löytänyt tiesi Tammelan nuoren seurakunnan sivuille. Tervetuloa.

Tammelan seurakunta tarjoaa nuorille mahdollisuuden kerhojen ohjaamiseen, sekä isoskoulutusta. Isoskoulutus koostuu yhteisistä kokoontumisista, retkistä ja kahdesta leiristä. Isoskoulutukseen on mahdollista osallistua rippikoulun jälkeen. Kun olet suorittanut isoskoulutuksen, sinulla on mahdollista päästä isoseksi rippikouluun tai alakouluikäisten leirille.

Isostoiminnan tavoitteena on, että nuori tutustuu syvemmin seurakunnan toimintaan ja sen myötä usko kolmiyhteiseen Jumalaan vahvistuu. Isostoiminta antaa eväitä kristittynä elämiseen.

Vuoden 2022-2023 isoskoulutuksen aikataulu

Jos olet kiinnostunut isoskoulutuksesta, ota yhteys Pasiin, p. 0500 499234

Jos haluat ohjata varhaisnuorille erilaisia kerhoja, KERHONOHJAAJAKOULUTUKSEN käymällä se on mahdollista.

Kerhonohjaajaksi ryhtyminen ei vaadi rippikoulun suorittamista, vaan sen voi aloittaa esim. seiskaluokalla. Riittää kun on avoin ja reipas mieli.

Ota tässä tapauksessa yhteyttä Tainaan p. 050 331 2376 

Nuorisotyönohjaaja vierailee kouluilla ja on tavoitettavissa pyynnöstä myös muina aikoina. Nuorten ideoita ja toiveita nuorisotyön toteuttamiseen otetaan ilomielin vastaan!

Nuorisotyön päämaja sijaitsee seurakuntakodin nuortentiloissa Lataamolla, jossa järjestetään nuortenillat. Lataamolla kokoontuu myös alakouluikäisten kerhoja, isoskoulutus, isosten leiripalaverit, nuorten vaikuttajaryhmä. Lataamolla on aina mahdollisuus nautiskella pientä hiukopalaa.

Nuorisotyö tekee myös retkiä. Tunnetuin niistä on Maata Näkyvissä -festarit Turkuhallissa marraskuussa. Loppiaisena tehdään retki Lempäälään Uusi alku -tapahtumaan.

 

 

Seurakunnan nuorisotyön päivityksiä voi seurata Instagramissa nimellä tammelanenkelit

ja Facebookissa sivulta Tammelan seurakunta