Rippikoulu

Rippikoulu on kirkon ydintoimintaa. Rippikoulussa keskustellaan kristinopista, uskomisesta ja elämästä. Se tarjoaa sinulle samalla mahdollisuuden viettää aikaa ikätoveriesi kanssa. Rippikoulu on samalla yksi askel kohti aikuisuutta. Tervetuloa rippikouluun!

Vuonna 2006 syntyneet Tammelan seurakunnan jäsenet saavat kutsukirjeen syyskuun alussa. Voit käydä rippikoulun myös, jos et ole seurakunnan jäsen tai olet jonkin muun seurakunnan jäsen Jos sinua ei ole kastettu, ja haluat liittyä kirkkoon rippikoulun käymisen myötä, sinut kastetaan ennen konfirmaatiota. Kirkkoon liittymiseen ja konfirmaatioon tarvitset molempien huoltajien suostumuksen. Ilmoittaudu normaaliin tapaan ja kasteasiaan palataan rippikouluvuoden aikana. Kirje löytyy myös tästä:

Rippikoulukirje 2021

Vuoden 2021 rippikoulut toteutetaan 2 päivän lähiopetuksena sekä 5 päivän leirinä. Lisäksi pidetään päivärippikoulu, jos siihen saadaan riittävästi osallistujia. Lisäksi rippikouluun kuuluu omaehtoista seurakuntaan tutustumista rippikoulukortin mukaan sekä yhteisiä kokoontumisia.

Mikäli sinulla jotakin kysyttävää rippikouluun liittyen, ole yhteydessä nuorisotyönohjaaja Pasi Simolaan, 0500 499 234 tai pasi.simola@evl.fi

Ilmoittautuminen on auki 29.9 – 6.10.2020. Huoltaja ilmoittaa ensin omat tietonsa sekä ryhmätoiveet ym. huomioitavat tiedot. Tähän huoltaja tarvitsee verkkopankkitunnukset (vahva tunnistautuminen). Jos huoltajalla ei ole verkkopankkitunnuksia, ota yhteys Pasiin, pasi.simola@evl.fi. Huoltajan täytettyä omat tietonsa leiriläinen saa sähköpostiinsa linkin, jonka kautta hän pääsee lisäämään omat tietonsa Katrina Asiointi -tunnuksilla.

Ryhmien aikataulut löytyvät alta, mutta myös ilmoittautumislomakkeelta.

TÄSTÄ LÖYTYY RIPPIKOULUN ETUKÄTEISTEHTÄVIEN KORVAUSTEHTÄVÄT

HUOM! Palauta tehty korvaustehtävä Pasille sähköpostiin (pasi.simola@evl.fi)

Jumalanpalveluksen korvaus:

Jumalanpalvelustehtävä

Nuortenillan korvaus:

Nuortenillan tehtävä

Mikä muu tahansa seurakunnan tilaisuus korvaus:

Gospeltehtävä

Vastauspaperi