Rippikoulu

Rippikoulu on kirkon ydintoimintaa. Rippikoulussa keskustellaan kristinopista, uskomisesta ja elämästä. Se tarjoaa sinulle samalla mahdollisuuden viettää aikaa ikätoveriesi kanssa. Rippikoulu on samalla yksi askel kohti aikuisuutta. Tervetuloa rippikouluun!

Vuonna 2007 syntyneet Tammelan seurakunnan jäsenet saavat kutsukirjeen syyskuun alussa. Voit käydä rippikoulun myös, jos et ole seurakunnan jäsen tai olet jonkin muun seurakunnan jäsen. Jos sinua ei ole kastettu, ja haluat liittyä kirkkoon rippikoulun käymisen myötä, sinut kastetaan ennen konfirmaatiota. Kirkkoon liittymiseen ja konfirmaatioon tarvitset molempien huoltajien suostumuksen. Ilmoittaudu normaaliin tapaan ja kasteasiaan palataan rippikouluvuoden aikana.

Vuoden 2022 rippikoulut toteutetaan 2 päivän lähiopetuksena sekä 5 päivän leirinä. Lisäksi pidetään päivärippikoulu, jos siihen saadaan riittävästi osallistujia. Lisäksi rippikouluun kuuluu omaehtoista seurakuntaan tutustumista rippikoulukortin mukaan sekä yhteisiä kokoontumisia.

Mikäli sinulla jotakin kysyttävää rippikouluun liittyen, ole yhteydessä nuorisotyönohjaaja Pasi Simolaan, 0500 499 234 tai pasi.simola@evl.fi

Ilmoittautuminen on auki 13. – 24.9.2021. Tähän huoltaja tarvitsee verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen (vahva tunnistautuminen). Jos huoltajalla ei ole verkkopankkitunnuksia tai varmennetta, ota yhteys Pasiin, pasi.simola@evl.fi. Huoltajan täytettyä omat tietonsa leiriläinen saa sähköpostiinsa linkin, jonka kautta hän pääsee lisäämään omat tietonsa Katrina Asiointi -tunnuksilla.

Ryhmien aikataulut löytyvät alta, mutta myös ilmoittautumislomakkeelta sekä rippikoulutiedotteesta (ks. alla). Tiedotteesta löytyvät myös tarkemmat tiedot.

Rippikoulutiedote 2022